Hjärta Kärleksförklaringar   Hjärta Kärlekssånger   Hjärta Kärlekspresenter   Hjärta Kärleksfull inredning   Hjärta Fler kärlekstips


Få tips på
kärlek och värme
Nyheter via Nyhetsrubriker:

Kärleken fanns på fotbollsplanen


Nog för att löpsedlarna brukar vara fulla av skvaller om våra mest älskade fotbollsstjärnors privatliv, men när det kommer till hur några av spelarna träffade sina äkta hälfter, berättar de mer än gärna om hur det gick till. Vissa av dem träffade sina flick- och pojkvänner över Internet, medan andra faktiskt hitta dem på fotbollsplanen.

Att ett gemensamt intresse kan leda till kärlek känner vi nog alla till. Om man delar intresset för att spela fotboll, titta på fotboll och följa sportnyheter samt betta på ligor som allsvenskan i fotboll, finns det en stor chans att man även delar något annat. Men hur träffar en elitfotbollsspelare, som spenderar majoriteten av sin tid med att träna, kärleken? Tja, faktiskt på märkligare och enklare sätt än man kan tro.

Glidtacklade sin bästa vän och blivande fru

Internet är bra till många saker och många använder det i dag för att träffa kärleken. Oscar Hiljemark, som till vardags spelar som mittfältare i italienska Palermo, såg sin flickvän för första gången på Instagram. Han har för italienska tidningar berättat hur han föll för henne, men hon var svår att få tag i. Han fick skicka många meddelande innan hon valde att svara.

Men det är inte bara på Internet som spelarna hittar sina partners, de finns även på planen och kärleken kan göra ont. Det var i alla fall något som John Guidettis fru Sanna fick erfara. Men det är inte så brutalt som det låter. John och Sanna har känt varandra sedan småskolan och de var först bästa vänner innan känslorna spirade. I en intervju berättar Guidetti, som var med i EM-truppen i Paris, hur han minns att hans pappa var tvungen att bä ra ut en vilt gråtande Sanna efter att han (John) hade glidtacklat henne fult under en match som båda tog på liv och död. även om kärlek inte uppstod vid det tillfället, är det ett minne som båda skrattar gott åt.


"Love is in the air". Eller i det här fallet fanns den på fotbollsplanen. Bilden finns att hitta här.

Kärlek vid första ögonkastet

En del personer tror inte på kärlek vid första ögonkastet, och förmodligen beror det på att de aldrig har upplevt det. Men några av fotbollsspelarna är fullt troende.

öFK-backen Samuel Mensah flyttade som 16-åring från Ghana till England för att sedan hamna i östersund. Trots sin långa resa var det på en gata i den svenska staden som han fick ögonkontakt med sin blivande fru Thilini och det sa bara "pang". Utan att tveka började de prata med varandra och efter bara några veckor hade de flyttat in tillsammans. Ytterligare några veckor senare gick backen ned på knä och Thilini sa självklart "ja".

En annan spelare som upplevde kärlek vid första ögonkastet är Malmö FF-spelaren Oscar Lewicki. Det var i kön på McDonalds som han fick ögonkontakt med sin blivande flickvän Sofia. Men vid det tillfället vågade han inte prata med henne. Sofia blev nyfiken och letade upp honom på Facebook där de senare fick kontakt.Hjärta Se fler kärleksförklaringar!


   Vårda kärleken


© 2010 Allt material på denna webbplats tillhör "Jag älskar dig", om ej annat anges!