Hjärta Kärleksförklaringar   Hjärta Kärlekssånger   Hjärta Kärlekspresenter   Hjärta Kärleksfull inredning   Hjärta Fler kärlekstips


Få tips på
kärlek och värme
Nyheter via Nyhetsrubriker:

Kärleksförklaring: "Som två vilsna själar fann vi varandra..."


"Det var tillfälligheter som gjorde att vi träffades en sommardag
, mitt i den glänsande värmen som solen strålade. Tillfälligheter som, av någon anledning, gjort så att våra stigar förde samman mitt i sommaren. Tillfälligheter som gjorde att jag kände att det fanns tid att få till stånd positiva förändringar i mitt liv.

Av någon anledning kändes det som att vi hade känt varandra sedan barnsben, även om det var första gången som vi sågs. Det kändes som att det bara sa klick när vi möttes och vårt samtal kändes naturligt redan från början, utan krystade tysta stunder och utan några tysta, pinsamma ögonblick. För ibland kan det finnas sådana ögonblick där fem sekunders tystnad känns som en evighet och två timmars samtal känns som fem sekunder, vi hade det senare och det kändes som att vi, på något sätt, hade något gemensamt att kunna bygga vidare på.

Som två vilsna själar strålade vi samman på stigen som ledde vidare i livet, där vi hade funnit varandra. Även om du hade en relation, så kändes det som att vi hade något platonskt mellan oss. En platonsk relation som byggde på värme och tillit mellan varandra, där vi kunde föra en dialog på ett avslappnat sätt. Tillsammans kunde vi skapa synergieffekter som gynnade oss båda, utan att det på något sätt fanns några baktankar från någons sida.

På väldigt kort tid har vi blivit som ett riddarpar, likt Filip och Fredrik eller Ingvar Oldsberg och Björn Hellström. Även om det inte kommer bli du och jag som ett kärlekspar, så har vi en värdegrund där vi bryr oss om varandra. En kärlek bygger på fler faktorer än enkom det fysiskt sexuella och vi delar en kärlek sinsemellan utifrån en platonsk vänskapsrelation. Detta är något som jag premierar och vill premierar allt mer, ju mer vi lär känna varandra och ökar tillit och förtroende mellan varandra. Det finns många aktiviteter och upplevelser som jag skulle vilja göra tillsammans med dig och ett hotell i Kivik som jag gillar är Kaptenshuset som i grunden är en Bed & Breakfast, men som ändock känns som ett lyxigt hotell. Tänk dig när vi strosar bland äppelodlingarna och marknaderna och finner nya infallsvinklar som stärker och fördjupar vår relation i en sund anda. För Österlen är en pärla som vi kan trä på det halsband som förenar oss på färden till framgång i vardagen.

Det finns bra tillfälligheter i livet och att träffa dig var en bra tillfällighet. Låt oss fortsätta med att upptäcka varandra och världen med flera tillfälligheter som får oss att vara ensamma själar tillsammans."Hjärta Se fler kärleksförklaringar!


   Vårda kärleken


© 2010 Allt material på denna webbplats tillhör "Jag älskar dig", om ej annat anges!