Hjärta Kärleksförklaringar   Hjärta Kärlekssånger   Hjärta Kärlekspresenter   Hjärta Kärleksfull inredning   Hjärta Fler kärlekstips


Få tips på
kärlek och värme
Nyheter via Nyhetsrubriker:

Kärlekssånger

Många sånger handlar om romantik och kärlek och längtan till att få hålla om den man älskar eller förlusten och saknaden efter att ens livs kärlek har lämnat en. Hos www.cdon.com och www.discshop.se kan du beställa hem kärlekssånger inför de tillfällen som du vill skapa kärleksfull stämning.

Sjung med i en eller flera kärlekssånger med romantiska, kärleksfulla artister, vi presenterar några underhållare som är väl värda att bli uppmärksammade inom kärlekens tecken:

Dima Bilan

Ryssland har sitt musikunder genom Dima Bilan som är en värdig representant som "soldier of love". Med kärleksfulla ballader och låttexter som berör, kan romantik skapas i en kärleksfull miljö. Magiska ögonblick kan även artisten Alex Sparrow skapa och är även han en rysk artist i världsklass.


Basshunter

Den svenske artisten Basshunter sjunger med en sensuell röst och har en kärlekfull kraft i sina shower, där han bjuder på sig själv med romantiska inslag.


D´Nash

Spanska kärlekssånger är något som många älskar att lyssna på och D´Nash är ett spanskt pojkband som sjunger om kärleken och att säga "jag älskar dig" till sin älskade. Lyssna och njut - sjung med och gör din egen kärleksshow med din älskade partner.
   Vårda kärleken


© 2010 Allt material på denna webbplats tillhör "Jag älskar dig", om ej annat anges!